Blended learning

Omstandigheden veranderen constant. Lenige en wendbare organisaties zijn nodig om succesvol te anticiperen op de veranderende omgeving. Optimaal inzetbare medewerkers zijn van cruciaal belang en daarom zetten steeds meer organisaties in op blended learning.
In deze mix van klassikaal en online trainen worden deelnemers gedurende langere tijd meegenomen in een nieuwe manier van werken. Door meerdere keren met de leerstof bezig te zijn, slijten nieuwe gedragselementen beter in. Bovendien vinden deelnemers deze combi van klassikaal en online met theorie, praktische oefeningen, games en testjes altijd enorm leuk om te doen.

Via een LMS (Leermanagement-systeem) heeft u als begeleider online zicht op de vorderingen van de deelnemers en kunt u deze persoonlijk begeleiden als dat nodig is.

De training ontwikkelen wij samen met u. Ook kunnen we de training later uitbreiden met extra trainingsonderdelen, bijvoorbeeld bij nieuwe onderwerpen, nieuwe medewerkers enzovoort. De online omgeving kunt u daarmee blijvend inzetten in uw organisatie.


Digivaardigheid

Contact